Header Ads

Сексуальні примхи великих

Монтесума - вождь племені ацтеків примушував своїх підлеглих займатися сексом на природі, прямо під відкритим небом. Він вважав, що вилиттям семені й пристрасні зітхання закоханих - найкраще добриво для кавових плантацій. 

Про гомосексуалізм Петра І  багато говорили відкрито, пов'язуючи це то з Францем Лефортом, то з Меншиковим. Збереглася «розшукова справа» сержанта Преображенського полку - він, не особливо-то і вживаючи заходів обережності, у колі товаришів по службі говорив, що «государ-де з Меншиковим живе бляж’їм чином». Ось ще одне свідчення : "Сільський поп з Козловського повіту приїхав уперше в житті в Москву і бачив там, як Петро, від'їжджаючи з двору Меншикова, забрав у карету мужика, посадив на коліна і поцілував у губи. Повернувшись додому, попик здуру став про це докладно розповідати землякам - і опинився в Москві знову, вже під конвоєм, на допиті у самого Ромодановського. Його, щоправда, з поваги до сану, не катували - але за «ущербні честі царевої» розмови нещадно відшмагали батогами і погнали додому по етапу ... "

Катерина ІІ мала схильність до велетенського зросту  чоловіків з чуттєвим обличчям. Представляли потенційних коханців імператриці канцлер Панін і графиня Брюс, яку при дворі називали «пробір-дамою». Панін був постійним коханцем Катерини - він був розумний, не вимогливий, не ревнивий. Був в спальні імператриці не частіше разу на тиждень, а у вільний час у своєму гаремі, що складався з кріпачок наложниць - щодня він купував нову дівчину, а обридлих роздаровував друзям або продавав.
На старості років Катерина ІІ дійшла до повної розпусти. Здоровенних чоловіків їй було вже недостатньо - і вона звернула свою пристрасть до молоденької циганки, подарованої їй Потьомкіним.
При дворі ходили чутки, як імператриця обходилася зі своїми служницями і молоденькими селянками. На випускному іспиті в Смольному інституті імператриця звернула увагу на красиву випускницю, яка виявилася дочкою Суворова.
- Віддайте свою дочку мені в фаворитки.
Начувшись про пригоди імператриці, Суворов відповів:
- Матушка, померти за тебе - помру, а Суворочки своєї тобі не віддам!
Розгнівана імператриця вислала старого разом з дочкою в їх маєток, заборонивши з'являтися при дворі - що й було потрібно Суворову.
Олександр II скасував кріпосне право, на честь чого і був названий «Визволителем». Але крім своїх політичних успіхів Олександр II прославився і своїми інтимними зв'язками, які, найчастіше, були вельми короткостроковими.

Яскравим винятком стала лише Катерина Долгорукова, в яку імператор закохався без пам'яті. Тоді їй було всього 16 років. Через багато років, після того як законна дружина Олександра II, Марія, померла, закохані таємно одружилися. Це був невеличкий екскурс в історію. Незвичайним же є той факт, що протягом 15 років, коли Олександр і Катерина були разом, вони віддавалися сексуальним утіхам лише на дуже жорсткій кушетці, вкрай рідко використовуючи ліжко. Як оповідає один зі збережених листів Катерини Долгорукої, саме там, закохані впадали в безумство пристрасті, впиваючись, ласками один одного. «Ми любили один одного на підлозі, кушетці, словом, там, де твердо», - ділилася вона спогадами.

Петро III, чоловік Катерини II мав досить незвичайну дивину, за яку, деякі історики зараховують його сексуальну орієнтацію до нетрадиційної. Справа в тому, що Петро III не міг досягти ерекції до тих пір, поки його дружина не одягала чоловічу військову форму, причому не будь-яку, а саме ворожу, тобто (для того часу), форму німецького солдата.


Всім відомий письменник - пролетар Максим Горький, був вірний високим ідеям не тільки по відношенню до вітчизни, але і в питаннях сексу.
Ні, звичайно, він не відмовлявся від нього, однак, в юнацтві, коли його однолітки вже щосили відкривали для себе дивовижний світ сексуальних насолод, Максим вів себе трохи інакше. Він теж заходив в «публічні заклади», але не брав активної участі в самому дійстві, натомість, він спостерігав за всім, відійшовши до стінки і ... наспівуючи при цьому народні пісні.
Він вважав, що, таким чином, зможе допомогти спокутувати гріхи всім тим, хто вдавався оргій на його очах. Горький думав, що зможе відвернути їх від брудного заняття і направити на істинний шлях очищення і любові, але не до сексу, а до Батьківщини.

Напевно, у міс Монро було багато незвичайних сексуальних примх, якими вона так заводила чоловіків, але, на жаль, нам про них невідомо нічого, окрім, мабуть, однієї - Мерилін Монро не любила нижню білизну і ніколи її не носила. Одного разу, вона навіть запропонувала Джону Кеннеді переконатися в цьому. Все б нічого, та  тільки, зробила вона це прилюдно, на одному із серйозних банкетів.

А от, королю рок-н-ролу Елвісу Преслі Мерилін Монро навряд чи б сподобалася, бо він віддавав перевагу дуже худеньким жінкам з маленькими грудьми.

Геніальний вчений-винахідник Нікола Тесла прожив довге життя - 86 років, але не був одружений і жодного разу не піддався спокусі розділити ложе з жінкою. Тесла говорив, що, утримуючись від сексуальних контактів, він зберігає сили для своєї наукової роботи і нескінченних експериментів.

Тієї ж думки, до речі, дотримувався французький письменник Оноре де Бальзак, вважаючи чоловіче сім'я субстанцією мозку. Втім, часті зв'язки з дамами йому творити не заважали.

Іммануїл Кант мав певні переконання щодо продовження роду і залишився холостяком, як і більшість філософів (Юм, Вольтер, Декарт, Спіноза, Паскаль, Шопенгауер, Ніцше, К'єркегор ...) Меланхолік за своєю природою і образу думки, він не був схильний інстинкту розмноження .

І немає нічого дивного в тому, що такий великий чоловік не хотів уподібнитися масам, тим, хто ніколи не замислюється про сенс буття, плодячи собі подібних.
Кант вів усамітнений спосіб життя, і це допомагало йому віддаватися цілком культурі та освіті. Крім того, у філософа було особливе пояснення стриманості. Він вважав, що виділення тіла, такі, як слина, піт і сперма, володіють цілющою силою. Їх, по можливості, необхідно утримувати в організмі, а усвідомлене позбавлення, особливо, мастурбація, те саме,що й смертний гріх.


Немає коментарів