Header Ads

У Німеччині вийшла книга про звірства радянських солдатів, які ґвалтували дітей

У Німеччині видано першу книгу, присвячену сексуальному насильству, що здійснювали військовослужбовці Радянської Армії в окупованому під час Другої світової війни Берліні.


Автор книги, 80-річна Габріела Кепп, порушила багатолітнє табу на публікацію подібної інформації і не побоялася поставити на обкладинці книги, яка називається «Чому у мене не було сексу», своє справжнє ім'я.

Габріела Кепп розповідає, що вона досі бачить уві сні ці жахи, і більше ніколи в житті не вступала в сексуальний зв'язок з чоловіками. За її словами, фраза «Фрау, ком» («Жінка, пройдіть»), яку казали радянські солдати, була дуже страшною для німкень того часу. Епідемія масового насильства поширилася настільки широко, що Ватикан висловив готовність дозволити аборти деяким із жертв.

Раніше цій темі була присвячена лише одна книга, «Жінка в Берліні», автор якої вважала за краще залишитися невідомою.

В інтерв'ю німецьким ЗМІ Габріела Кепп підкреслила, що вона вважала себе зобов'язаною розповісти про звірства Радянської Армії від імені всіх жертв, тому що «окрім неї, це зробити вже нікому». У період, про який йде мова, дівчині було всього 15 років.

За даними експертів, в середньому кожна із жертв, вік яких варіювався від 9 до 90 років, була зґвалтована 12 разів - у 1945 році в Берліні знаходилося близько 5 млн радянських солдатів. Для багатьох жінок у віці від 80-ти до 90 років цей акт насильства виявився смертельним.

Фройлен Кепп була зґвалтована чотири рази протягом однієї доби. Вона ще пам'ятає літню жінку, яка видала її радянським солдатам. «А де маленька Габі? - питала та, витягуючи дівчинку з-під столу, де вона ховалася.

Відзначимо, що російська влада продовжує заперечувати факт масового насильства, здійсненого радянськими військовослужбовцями відносно німецьких жінок.


53 коментарі:

  1. руцкий зажди означає тварь, бидло, ітд, горіти вам тварі в пеклі!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. а гансы токо в лоб целовали совковых баб и дамочек

      Видалити
    2. Чи є щось гірше брехні? Особливо, коли розглядати брехню як різновид боягузтва? Не брешімо собі! UNKNOWN, ви переконані, що насильства, згвалтування, розчавлення танком колони біженців робили тільки етнічні росіяни, українців серед них не було? На війні як на війні, та ще здається, що з кожною новою війною ступінь нелюдства стає вищим, хоча куди вже? Про звірства радянських(!) військових в Німеччині, особливо у Східній Прусії написано у М. Солоніна, у В. Соколова, у Л. Копелєва. Читали спогади Леоніда Рабічева? Причому, часом нелюдами у відношенні до цивільного населення виступали ті, кого ми вважаємо героями, ті, хто здійснив військові подвиги. Ну і з німецьких солдатів не робіть святих, було ВСЕ.

      Видалити
    3. Веллер написав Забытоек преступление Сталина... По его версии в определенных территори ях зхверства советьских солдат были запланировыаны..

      Видалити
    4. =Возможно, таким образом решили заставить население Восточной Пруссии бежать на Запад ,чтобы:1)Очистить переходящие к СССР территории Восточной Пруссии,2)Создать в западной зоне оккупации гуманитарную катастрофу.

      Видалити
    5. впевнений, що з обох боків було добіса кривди і жахів, це частина нас, це частина людського, яку ми боїмося

      Видалити
    6. Бред и вранье для тупых молокососов. А может твой дед это делал?

      Видалити
  2. Гансы, как Вы говорите, были такими же скотами. Разница в том, что немцы потом раскаялись, признали свои преступления и выплатили контрибуции. Русские же и по истечении 70 лет не признают ни единого факта своих преступлений, более того, гордятся ими и кричат «можем повторить».

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ТАКИМИ не были. Нет таких свидетельств и воспоминаний советских людей, оставшихся в оккупации. Мои бабушка, мама и ее брат были в оккупации в Луганской области несколько лет. Немцы жили в их доме. Они были разными - и сволочами, и более-менее гуманными. Иногда даже делились своей едой. Но никто из моих родных никогда не вспоминал о зверствах, подобных тем, которые совершали советские "освободители" в Германии, по отношению к обычным мирным жителям (не партизанам или подпольщикам).

      Видалити
    2. так! моя бабуня розповідала, руззкі солдати, коли проходили через їх село, слава Богу - не затримались, наробили більше горя, ніж німці, що стояли там більше року. а офіцер, що жив у другій половині бабуніної хати врятував її сина, мого дядька.... а дідусь дійшов до Будапешта. і ніколи не говорив, що там було. вип'є чарку і плаче. один раз лиш випив більше, розповів, як руззкі пішли по їжу до крамаря - той їжу їм дав, вони побачили його 18-літню доню і стали забирати... батько і брат вступились - їх постріляли і біля них ґвалтували дитину... дідусь плакав: нічого не можна було зробити... нічого не можна було зробити...

      Видалити
    3. Во всем виновата была и есть азиатская дикость народов глубинной территории РФ.Им при советах и свою жену под другого ничего не стоило подложить.

      Видалити
  3. Так а в Беларуси что они вытворяли,как только зашли на территорию СССР?мож кто расскажет,аууу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коли німці ввійшли, майже скрізь народ зустрічав їх хлібом-сіллю є маса документальних фотоматеріалів. Комуністи постарались лишити після себе такий слід, що будь-яка окупація вже не була така страшна, як більшовицька. Це було і в Україні, і в Білорусії, і в Росії теж. Німці налагоджували виробництва, відбудовували промисловість, давали людям роботу. І гнали більшовиків далі на схід. Москві треба було будь-якою ціною посварити німців з мирним населенням окупованих ними територій і було влаштовано цілий ряд кривавих провокацій проти окупаційної влади, з обов`язковою підставою місцевих. Німці почали каральні акції - народ пішов в ліс, почалась партизанська війна.

      Видалити
    2. так партизани й були диверсантами.... через них пострадало мирне населення!!!!!!

      Видалити
    3. А ви інформацію черпаєте з радянських фільмів типу "Иди и смотри"? Потворнішої і брехливішої, ніж радянська, пропаганди світ не бачив і, дай, Боже, не побачить... Правда, російська залишилася, але то питання часу. Скажена бензоколонка фсьо!

      Видалити
  4. Наверное не все так было, как в кино о страстной любви советского офицера и немки Эммы (Н. Белохвостикова)!

    ВідповістиВидалити
  5. Кацапським виродкам не має бути місця на Землі!

    ВідповістиВидалити
  6. І ще: книга Габі Кьопп насправді вийшла в Німеччині ще 2010-го року, а в Україні переклад опублікувало видавництво "Зелений пес" 2011 року. Наклад 1000 прим. Отже, подана інформація дуже застаріла.

    ВідповістиВидалити
  7. Немецким военнослужащим строго запрещалось иметь любые контакты с местным населением ,но перед пылкостью радяньскiх жынак цяжка было уустаяцi.В результате немцы ушли, оставив от одного до трёх миллионов детей, которые после прихода НКВД ,в большинстве были отобраны у матерей и погибли в концлагерях для младенцев.Одновременно выслали из родных мест в Сибирь ДЕСЯТКИ ТЫСЯЧ ЖЕНЩИН-МАТЕРЕЙ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не знаю, як щодо пилкості наших жінок, але вони могли порівняти часто скотиняче поводжеення з жінкою своїх чоловіків і галантність німецькиців, і це впливало. Про це написано у Довженка.

      Видалити
  8. Конечно ,советские женщины сооблазняли фашистов,советские солдаты насиловали немок....А Немцы прям святые ,просто жертвы ,случайно оказались в этой войне....

    ВідповістиВидалити
  9. Давайте не будем поднимать эту тему. Если кто то думает что из 6 миллионов вооруженных мужиков не найдется ни одного ублюдка то он либо идиот либо ребенок. Хотя речь в книге скорее о минимуме случаев реальных преступлений за которые таких людей наказывали. Но надо понимать что разными отвратительными вещами и преступлениями, занимаются отдельные солдаты любой армии в любой точке мира в любом конфликте в том числе и американские (хотя нет там же служат сверх интеллигентные мексиканцы что бы гражданство получить). Давайте лучше прочтем о том как немцы уменьшили население Киева с 400 000 человек до 180 000 человек за время оккупации. Наверно сделали для них безвизовый режим...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ти краще напиши як москалі зменшили населення Києва до війни із 741000 до 400000 осіб ? Що, слабо ? мізками поворушити. А 32 - 33 роки взагалі хотіли обнулити "ХОХЛОВ"

      Видалити
  10. Славнозвісний постамент червоноармійця з дівчинкою на руках в Берліні в Трептов парку.
    Виявляється прообразом цього пам'ятника слугував реальний прототип і реальний випадок, коли совітський вояк впіймав німецьку дівчинку і тягнув до підвалу, аби там зґвалтувати її разом із своїми "аднапалчанамі"!

    ВідповістиВидалити
  11. Мiй дiд нiколи не розповiдав про вiйну...Нiколи.,

    ВідповістиВидалити
  12. Цікаво би дати почитати це Меркельші, і спитати у неї, чому вона так хоче зняти з Московії санкції?, чому продає московитам стратегічне обладнання, типу турбін, чому проклала два газопроводи, чому не розуміє, що Путін підсунув німцям мегазаразу у вигляді Мегакорупції, і чим це відригнеться Німеччині в майбутньому. А може матір Меркельші також в свій час гвалтували кацапи?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З нею все було набагато простіше. Вона також стала жертвою НКВД у 16 річному шкільному віці коли разом із своїми однолітками таємно поширювали структуру та ідеї гітлер-юнге. І за це страшно поплатилася. Після цього була під контролем Штазі. А пізніше завербована КГБ. Була досить здібною у навчанні і під прикритим іменем її відправили в СССР на навчання. Де була під повним їхнім контролем. Повернувшись до ГДР її кар"єра досить швидко зростала. Таж сама команда КГБ вживляє її у політичну структуру об"єднаної Німеччини. Вона як агент цілком задовільняла тодішніх своїх кураторів. Путін звичайно знав усіх агентів. І зробив на неї найбільшу ставку. І його вона теж не підвела. Тому вона і тряслась біля ЗЕлоха щоб той з дуру не ляпнув якусь дурню про неї. Але пронесло. А зараз вона готується сказати прощальні слова "Я втомилась. Я йду" при цьому залишивши свою наступницю яка буде тримати в таємниці аж до останніх днів усю правду про всемогутню ФРАУ.

      Видалити
  13. А есть ссылка на эту книгу или ISBN? Впрочем, вопрос риторический, потому что никакой книги нет. Если в google задать поиск "Warum ich keinen Sex hatte" — название предполагаемой книги, — то поисковик выдаст всё что угодно, но только не ссылку на "бестселлер".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Правильное название "Warum war ich bloß ein Mädchen?"
      https://www.buecher.de/shop/flucht/warum-war-ich-bloss-ein-maedchen/koepp-gabi/products_products/detail/prod_id/33364958/

      Видалити
    2. https://www.amazon.de/Warum-war-ich-bloß-Mädchen/dp/3426784505

      Видалити
  14. Мой дед закончил войну в Австрии. Вернулся с орденами и медалями. Работал потом директором школы, преподавал историю. Он никогда ничего не рассказывал о войне. Эта тема была табу. Никогда не ходил на торжества, где чествовали ветеранов. Мы, внуки, чувствовали, я это явственно помню, что ему неприятны рассказы ветеранов, увешанных наградами и осыпанных цветами, о войне.

    ВідповістиВидалити
  15. Якщо їй 80 років, то не може вона бути в 1945-му 15-ти річною. Може їй 90 років?

    ВідповістиВидалити
  16. німці розстрілювали мирне населення і розстрілювали багато. з приводу і без приводу. деякі села зменшувались на 3/4 . але зі слів вже покійних свідків тої страшної трагедіїї згвалтувань , а тим більше масових не було. зрозуміти солдатів рідні яких загинули в війні, життя яких було зламане можна, але не можна замовчувати дані факти а тим більше ""одобрять"". ЗЛОЧИН - чин зла є завжди ЗЛО ЧИН. не "прєступлєніє" якихсь норм а саме ЗЛОЧИН.

    ВідповістиВидалити
  17. до речі книжок написаних на цю тему вже безліч і свт знає своїх "героїв" вже давно.

    ВідповістиВидалити
  18. Животными себя вели, зверьём, так скорее всего было, потому что доблестные военные из Красной Армии в Бога не верили, Бога не боялись, а значит не имели в мерзости своей тормозов. ВООБЩЕ.

    ВідповістиВидалити
  19. Для UNKNOWN.Я точно не є прихильником "рузького миру". Але років 40 тому я бачив книгу, що містила документальних свідоцтва злочинів фашистів на території Білорусі під час другої світової війни.Фото та документи. Я тоді був вже не дитиною. Але зрозумів, чому тато забороняв нам її дивитися. Це аж ніяк не виправдовує насильство "асвабадителей" в Берліні. Але Ваше твердження що "німці такими не були" - це, вибачте, абсолютна маячня. А простіше - х....ня повна.

    ВідповістиВидалити
  20. Два маленьких эпизода из времён оккупации немцами Кривого Рога. Из воспоминаний мамы...... У них стояли немцы в доме, где было восемь! детей... шесть девочек и два мальчика.... девочки от 4-х до 15-ти лет... маме было 6 лет...помнит как немцы угощали детей шоколадками и спасая старших от вывоза в Германию на доме установили табличку со словом "ТИФ"(на немецком)...Не угнали никого - спасли... После освобождения города старшего - дядю Ваню мобилизовали и он погиб в Пльше... Из воспоминаний тёти, сестры отца... У них тоже стояли двое немцев она даже до сих пор помнит их лица... ей тоже было 5-6 лет, а в семье было трое детей... Немцы приносили в дом свои пайки и бабушка готовила на всех... Когда она приболела и слегла немцы сами готовили на всех еду, мыли полы в доме... А когда они уже отступали, то под канонадой уже заскочили попрощаться......... Вот такие реалии жизни...

    ВідповістиВидалити
  21. Материна тітка розказувала, як вони з хазяйкою-австрійкою разом і з усіма жінками місцевості тікали в ліс від "асвабадітєлєй", щоб ті не "залюбили" до смерті. І ніхто й словом не обмовлюється про те, що творили "асвабадітєлі" в своїй країні. Як гвалтували дівчат і жінок, які хотіли під"їхати військовими потягами.

    ВідповістиВидалити
  22. війна має звіряче обличчя що тоді що зараз і завжди страждали жінки та діти і немає про що вести дискусії вояки всіх армій і країн роблять одне і теж

    ВідповістиВидалити
  23. Не дуже вірив,але після 2014 року - ніде правди діти.Потомки войовничих татаро-монголів.

    ВідповістиВидалити