Header Ads

Те, що знайшли в труні Леха Качиньського шокувала експертів

Фрагменти двох інших тіл виявили в труні з останками президента Польщі Леха Качиньського, який загинув у авіакатастрофі Ту-154 під Смоленськом у 2010 році.
Рештки політика оглядали експерти після ексгумації в рамках поновленого розслідування про причини трагедії, передає DW з посиланням на польське видання Rzeczpospolita.
У подальшому оприлюднення інформації про хід ексгумації тіл жертв катастрофи планують мінімізувати, аби уберегти родичів загиблих від негативних переживань. Про це заявив заступник генпрокурора Марек Пасьонек.
Він додав, що і йому, і всім прокурорам, які входять до складу слідчої групи, дуже важко далося рішення про повторний огляд тіл жертв того злополучного рейсу.
Перші результати автопсії оприлюднять уже в цьому місяці, остаточні підсумки – у квітні наступного року. Польська прокуратура сподівається, що експерти зможуть прояснити таємницю загибелі літака та всіх, хто був на його борту.
Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Міноборони Польщі переконані, що росіяни навмисне спровокували трагедію. На це вказують чимало моментів.
 Оксана Ханас

Немає коментарів